Pinautomaat voor hotels

Een pinautomaat voor hotels moet aan specifieke eisen voldoen. De betalingen moeten snel worden verwerkt, snel worden uitbetaald en alle betaalkaarten moeten worden geaccepteerd. Wat betreft een pinautomaat voor hotels, welke pinautomaat is het beste voor hotels en de hotellerie? We hebben de belangrijkste eisen voor je op een rijtje gezet.

Belangrijk: alle betaalkaarten worden geaccepteerd

Het is heel belangrijk dat een pinbetaling én de transactieverwerking worden geaccepteerd. Een hotelovernachting kost een redelijk bedrag, en veel gasten hebben dit bedrag niet contant op zak. Daarom hebben de meeste gasten de voorkeur voor het betalen met een betaalkaart of creditcard.

Niets is zo lastig als een gast die wilt betalen, maar dat de betaalkaart niet wordt geaccepteerd. Dit heeft een negatief effect op de algehele ervaring van de gast, maar kan ook problemen geven voor het hotel wanneer de gast geen andere betaalmethode heeft. Daarom is het belangrijk dat het pinautomaat alle betaalmethoden accepteert.

Tip: Selecteer een pinautomaat en transactieverwerking die de meest gangbare betaalmethoden accepteert. Heb je ook verkoop via internet? Denk dan ook aan iDeal (voor Nederlandse gasten), Bancontact (voor Belgische gasten), PayPal en andere internet betaalmethoden.

Tip: Heb je onder andere veel Aziatische gasten? Houd er dan rekening mee dat je pinautomaat ook de Aziatische betaalmethoden accepteert. Zoals JCB en Union Pay.

Pinautomaat hotels

Belangrijk: kies één partner voor al je betalingsverkeer

Kies niet alleen een pinautomaat, maar kies voor één partner in al je betalingsverkeer. Een pinautomaat verwerkt de betaling, maar een partner ondersteunt je in alle bijbehorende zaken. Dus pinapparaten, internetbetalingen, het verwerken van transacties, contactloos betalen en hulp bij storingen. Er zijn verschillende partners die je hierbij kunnen adviseren en ondersteunen.

Er zijn een aantal aanbieders van pinautomaten die ook de transactieverwerking aanbieden. Het is gemakkelijk en overzichtelijk om alle diensten met betrekking tot de pinbetalingen en creditcardbetalingen te concentreren bij één bedrijf.

Tip: Kies een bedrijf voor de transactieverwerking dat lage tarieven heeft en snel uitbetaalt.

Belangrijk: snelle uitbetaling

Dit punt is erg belangrijk, en daarom noemen we het nogmaals. Het is niet vanzelfsprekend dat pinbetalingen snel worden uitbetaald. Soms kunnen er meerdere werkdagen zitten tussen de daadwerkelijke transactie en de uitbetaling naar de bankrekening van het hotel. Dit is zeer onwenselijk.

Het hotel heeft namelijk zijn vaste en variabele kosten. Denk aan de inkopen, salarissen, de huur van het pand, betalingen aan bookingwebsites, enzovoort. Hoe sneller je als hotel over de pinbetalingen kunt beschikken, hoe beter. Kies daarom een pinautomaat voor hotels waarbij de transacties snel worden uitbetaald, bij voorkeur binnen één werkdag.

Ons advies: Een pinautomaat van Easy Payment ServicesLogo easy payment services

Heeft u een eigen hotel of hotelketen? Ons advies is om eens te kijken naar de mogelijkheden die Easy Payment Services biedt voor pinautomaten voor hotels.

Als ondernemer kun je je beter bezighouden met je kerntaken: het ontvangen van gasten en hen een perfecte ervaring geven. Het is erg belangrijk om partners in de hand te nemen die je ondersteunen bij het goed uitvoeren van bijzaken, zoals het betalingsverkeer.

De voordelen van Easy Payment services zijn erg aantrekkelijk voor hotels, b&b’s en hostels.

  • Ze willen je de beste oplossing bieden.
  • Geven je advies op maat over mogelijkheden en oplossingen voor je betalingsverkeer.
  • Hulp op afstand bij vragen, problemen of storingen.
  • Een pinautomaat huren of kopen.
  • Eén partner voor alle zaken omtrent betalingsverkeer.
  • Accepteert veel betalingsmogelijkheden, ook voor online betalingsverkeer.

Heb je interesse? Lees hier meer info over de pinautomaten van Easy Payment Services.

Lees verder: De meest luxe hotels van Amsterdam