Een aantal van de beste hotels ter wereld

Er is een lange lijst wanneer het op hotels aankomt, en dus ook wanneer het over de beste hotels gaat. Er zijn echt ontzettend veel verschillende meningen over wat een goed hotel is, en wat nu het beste hotel is, maar een ding is zeker, een willekeurige top 10 samenstellen is te eenvoudig. Een top 25 zou al beter gaan, want er is gewoonweg teveel keuze. Omdat we je dan toch graag een idee willen geven waar je de allerbeste hotels ter wereld kan vinden kan je er hieronder 10 vinden.

Gili Lankanfushi

Dit hotel op de Malediven is een paradijs op aarde. Van je terras zo het water in – meer hoeft er eigenlijk niet toegevoegd te worden.

Shinta Mani Club Siem Reap

Dit hotel welke je kan vinden in Cambodja heeft een Nederlandse manager! En of dat nog niet genoeg is, binnen 15 minuten ben je met een plaatselijke taxi bij de tempels van Ankor.

Nayara Hotels, Spa en Gardens

Op Costa Rica vind je dit hotel, met suites met een eigen tuin met een jacuzzi. Het hotel ligt in de omgeving van het Arenal Volcano National Park, zeker de moeite waard om te bezoeken!

4 Season Hotel Gresham Palace

In Budapest Hongarije vind je dit super de luxe hotel. Voor een romantische overnachting aan de Donau ben je hier zeker aan het juiste adres. Sinds de renovatie in 2001 is dit hotel weer geheel in zijn oude pracht en praal hersteld.

Cocao Island by COMO

Op de Malediven vind je dit prachtige hotel, de Malediven zijn een perfecte bestemming voor een luxe vakantie of een huwelijksreis – zeker een aanrader dus!

Belmond Palacio Nazarenas

In het historische hart van Cusco, Peru kan je dit hotel vinden. Met een geweldige service en vriendelijke medewerkers kan het al niet stuk. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een eigen butler te huren, zodat je van alle gemakken voorzien bent, en blijft.

Hotel Alpin Spa Tuxerhof

In Tux, Oostenrijk ligt deze populaire wintersportbestemming. Overdag de piste op, en dan in de avonden genieten van de spa – twee vliegen in een klap. In de zomer is het er ook prima vertoeven, want de omgeving is prachtig – en daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden wanneer het gaat om wandelen, fietsen en golfen.

Al Maha, A luxery Collection Desert Resort & Spa

De Verenigde Arabische Emiraten staan al bekend om zijn luxe, en dan is er ook nog dit hotel in de woestijn bij Dubai. Met een privé zwembad, en mogelijkheden om te gaan crossen in de woestijn. Zeker de moeite waard als je nog eens in de woestijn wilt zijn.

Tambo del Inka, a Luxery Collection Resort & Spa

In Peru vind je dit hotel / resort. Het is een heerlijke plaats voor ultieme relaxatie, met luxe, personeel dat je op je wenken bedient en een geweldige omgeving.

Hotel Estalagem St Huberts

In Gramado, Brazilië vind je dit geweldige hotel. Wie op zoek is naar rust en ruimte zit hier helemaal goed. Het hotel ligt aan het Zwarte meer, en voorziet je van een prachtig uitzicht.

En ja, het is een feit dat veel van deze prachtige hotels, ver buiten Europa te vinden zijn, en dat je er ook zeker een bepaalde prijs voor moet betalen. Maar wie op zoek is naar de ultieme luxe, en de ervaring van zijn leven? Die zou toch zeker bij deze hotels moeten gaan kijken. Wil je echter met een minder goed gevulde portemonnee eenzelfde ervaring hebben? Dan kan het ook aan te raden zijn om wellicht een nacht te boeken in een luxer hotel, dat je een backpacktrip gaat maken, en dat je aan het einde van de trip een overnachting boekt in een luxueus hotel, om alle ervaringen van een land mee te kunnen maken in een keer. Een ding is zeker, in de hele wijde wereld zijn ontzettend veel hotels te vinden die je een bijzondere ervaring aan kunnen bieden – en dat hoeft lang niet altijd een hotel te zijn met vijf sterren of meer.